Pagina se încarcă...
 


Az Osonó 2014-2015-ben a Communitas Alapítvány alkotói ösztöndíjasa.
DirectWeb

La reprezentaţia din Londra, cu Chipul din oglinda apei, a fost prezent şi domnul Ambasador Dr. Ion Jinga. În interviul de 4 minute, Excelenţa Sa vorbeşte despre impresia pe care i-a lăsat-o spectacolul.
 
După 5 săptămâni de reprezentaţii prin câteva ţări europene, Osonó s-a întors acasă cu rezultate preţioase prin bagajele Trupei : invitaţii de a se întoarce în Anglia şi Belgia, plus propuneri de parteneriate în proiecte teatrale internaţionale. Reamintim că turneul, care a început pe 16 ianuarie, a constat în 27 de reprezentaţii cu spectacolul Chipul din oglinda apei, în 19 oraşe din Ungaria, Austria, Germania, Anglia, Belgia, Elveţia şi Italia.
 
Pe 15 februarie, de la ora 17, trupa Osonó va juca Chipul din oglinda apei în Aula Schulenlage Morillon din Berna, după care, pe 17, de la ora 21.15, o reprezentaţie la Piacenza, în Teatrul San Matteo. În orașul italian, tinerii din Osonó vor susţine şi trei workshopuri. Urmează Triest, unde vor fi susţinute două reprezentaţii: pe 19 februarie, de la ora 20.30, în Teatrul Sloven, şi pe 20, de la ora 16.30, în sala Gimnastica Triestina.
 
Pagini:    <<    [ 1 ]   2    3  ...  31    32    33     >>


 


 JURNAL VIDEO din LONDRA


 

“  ”