Pagina se încarcă...
 
DirectWeb

În următoarele două săptămâni şi jumătate, Trupa Osonó va prezenta spectacolul Chipul din oglinda apei în câteva oraşe din Ungaria, Germania, Suedia şi Cehia, apoi va fi invitatul special al Zilelor Maghiare din Göteborg, după care va începe o colaborare cu Teatrul "Soltis Lajos" din Celdömölk (Ungaria), unde va susţine patru reprezentaţii şi va organiza workshopuri cu participarea membrilor din cele două trupe.
 
În următoarele două săptămâni, trupa Osonó va juca în trei festivaluri. Spectacolul Chipul din oglinda apei este invitatul de onorare al Festvalului Francez din Pécs, iar la sfârşitul lunii va fi jucat în cadrul Festivalului Szín-Tár din Kecskemét – Festivalul Universităţilor de Teatru, cu predare în limba maghiară.
 
Cu invitaţia la Milano şi Göteborg, a luat sfârşit turneul de cinci săptămâni al Trupei Osonó. Un turneu care pentru Trupa din Sfântu Gheorghe a însemnat 26 de reprezentaţii cu spectacolul Chipul din oglinda apei, în oraşe din Ungaria, Austria, Italia, Germania şi Danemarca.
 
Pagini:    <<    [ 1 ]   2    3  ...  20    21    22     >>


 


Turneul din Cambodgia - Carnival


 

“  ”